BobcatFans.com
https://bobcatfans.com/

Nike Air Max 720 Sort/Metallic Silver/University Gold
https://bobcatfans.com/viewtopic.php?f=36&t=49945
Page 1 of 1

Author:  uzkpi3pd [ Mon Apr 05, 2021 8:45 pm ]
Post subject:  Nike Air Max 720 Sort/Metallic Silver/University Gold

Image


Nike Air Max 720 har set en række futuristiske farver, som UNDERCOVER-samarbejdet og den skinnende iconicmore.com. Men nu har Nike valgt en ny iteration, der ser tilbage i tiden i stedet for fremad: silhuetten har fået en "Multi-Color / Team Orange" -farve, et overdådigt mønster, der reflekterer malerier i renæssancestil.


Efter et par Nike Sko Blå udgivelser, der deltog i en større pakke, er Nike nu klar til at lancere et simpelt sort / hvidt tilbud af silhuetten. Denne udgave har en sort meshoverdel med et plastikskærmoverlay. Hvide detaljer dækker plastikoverlæg og snørebånd oven på en tonet Air Max 720-såleenhed og sort gummisål.


Dette seneste tilbud har Nike Air Max 720 Sort/Metallic Silver/University Gold æstetikken, der er blevet så populær i løbet af det sidste årti. Som du kan se, er der en marineblå overdel med stjerneklar tryk kastet i blandingen. Den nederste halvdel af skoen er rød, hvilket er en farve, der strækker sig ind i mellemsålen. Selvom det måske ikke er det "Galaxy" -tryk, vi er vant til, kan der ikke benægtes, at denne model fremkalder en følelse af plads. Hvis du har brug for en sneaker, der skiller sig ud i din samling, ville disse bestemt være en ret solid mulighed.


Online Shopping Undercover x Nike Air Max 720 blev oprindeligt afsløret langt tilbage i januar i år under Paris Fashion Week. Bestående af tre forskellige farveveje at vælge imellem, kommer skoen klædt i dit valg af Black / University Red, University Red / Blue Jay og “Amarillo / Purple”. Vuggende det samme motiv inkluderer nøgledetaljer pletter på paneler, tå, tunge og mellemsål med specielt ”vi laver støj ikke tøj” branding på airbagene.


https://www.iconicmore.com/

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/