Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Nike Air Max 720 Sort/Metallic Silver/University Gold 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Mon Apr 05, 2021 8:14 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Nike Air Max 720 Sort/Metallic Silver/University Gold
Image


Nike Air Max 720 har set en række futuristiske farver, som UNDERCOVER-samarbejdet og den skinnende iconicmore.com. Men nu har Nike valgt en ny iteration, der ser tilbage i tiden i stedet for fremad: silhuetten har fået en "Multi-Color / Team Orange" -farve, et overdådigt mønster, der reflekterer malerier i renæssancestil.


Efter et par Nike Sko Blå udgivelser, der deltog i en større pakke, er Nike nu klar til at lancere et simpelt sort / hvidt tilbud af silhuetten. Denne udgave har en sort meshoverdel med et plastikskærmoverlay. Hvide detaljer dækker plastikoverlæg og snørebånd oven på en tonet Air Max 720-såleenhed og sort gummisål.


Dette seneste tilbud har Nike Air Max 720 Sort/Metallic Silver/University Gold æstetikken, der er blevet så populær i løbet af det sidste årti. Som du kan se, er der en marineblå overdel med stjerneklar tryk kastet i blandingen. Den nederste halvdel af skoen er rød, hvilket er en farve, der strækker sig ind i mellemsålen. Selvom det måske ikke er det "Galaxy" -tryk, vi er vant til, kan der ikke benægtes, at denne model fremkalder en følelse af plads. Hvis du har brug for en sneaker, der skiller sig ud i din samling, ville disse bestemt være en ret solid mulighed.


Online Shopping Undercover x Nike Air Max 720 blev oprindeligt afsløret langt tilbage i januar i år under Paris Fashion Week. Bestående af tre forskellige farveveje at vælge imellem, kommer skoen klædt i dit valg af Black / University Red, University Red / Blue Jay og “Amarillo / Purple”. Vuggende det samme motiv inkluderer nøgledetaljer pletter på paneler, tå, tunge og mellemsål med specielt ”vi laver støj ikke tøj” branding på airbagene.


https://www.iconicmore.com/


Mon Apr 05, 2021 8:45 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group