Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Nike Daybreak Verkoop 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Fri Jun 04, 2021 9:55 pm
Posts: 6
Reply with quote
Post Nike Daybreak Verkoop
Het gedeconstrueerde silhouet past saucy tan tinten toe om de teenpunt en achteroverlays te omhullen, terwijl de middenvoet afwijkt met een donkerder gearceerd vuilbruin suède paneel. Kopen Nike Daybreak Door deze op te splitsen langs de engelachtige mesh-achtergrond, komen Swooshes in een kersenrode tint, gevolgd door hiellipjes en zichtbare stiksels op de voorvoet die doorschijnen naar een gitzwart decor.

Image

Meerdere tonen zijn verenigd in het bovenwerk, inclusief de synthetische basis die is gehuld in een "Aubergine" tint en de stoffige pruim suède overlays die het meest uitgesproken zijn. Nike Daybreak Verkoop Leren swooshes en verhoogde hiellipjes zijn overgoten met spatten van "Hydrogen Blue" -accenten om de seizoensgeschikte opstelling te voltooien.

Gedurende 2020 heeft de Swoosh de Nike Daybreak te Koop versterkt door een groot aantal nieuwe variaties, waarvan vele met levendige kleurenschema's en constructieve vernieuwingen. Het Sportswear-ontwerpteam zet hun fantasierijke geest opnieuw aan het werk en levert het silhouet nu in een duo van nieuwe afleveringen, dit keer met een meer gebruiksgerelateerd element: zakken.

Hoewel relatief dicht bij het origineel, is de paneelstructuur iets anders langs de suède overlays: de lengte van elk paneel strekt zich veel meer uit dan normaal. Nike Daybreak Schoenen Neuskappen liggen uitgesproken in hun bruine schakering, in wezen bevestigd aan de bijpassende hielomslag, terwijl crèmekleurige basissen de mesh eronder, evenals de tong en voering uitrusten. Elders markeren het hiellipje en Swoosh vervolgens met een gedurfdere rode tint, waarmee een verbinding wordt gepropageerd met de immer populaire Mars Yard van Tom Sachs.

De Nike Daybreak Heren/Dames is onlangs opgedoken in een pastelmix exclusief voor vrouwen. Hoewel het geen release is onder het experimentele N.354-label van Nike Sportswear, heeft de nieuwste versie van de sneaker uit de jaren 70 een onconventionele opstelling in vergelijking met de traditionele kleurstellingen. Vage roze suède versterkt de voorvoet en hiel, en is bovenop een lichtpaarse nylon basis gelegd. Profiel Swooshes genieten niet alleen van een levendige, mint-achtige tint, maar ook van een leerconstructie. Veterbeschermers, tongen en gemerkte achterpanelen hebben ook verschillende tinten van de heldere toon.

www.onlinekopenshoe.com


Fri Jun 04, 2021 11:00 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group