BobcatFans.com
https://bobcatfans.com/

Adidas ZX 2K Boost Core Black/Solar Slime
https://bobcatfans.com/viewtopic.php?f=30&t=50530
Page 1 of 1

Author:  z3vkqstg [ Wed Jun 09, 2021 10:42 pm ]
Post subject:  Adidas ZX 2K Boost Core Black/Solar Slime

Image


Verwant aan de inspanningen van Tyler "Ninja" Blevins met de Three Stripes, genieten de brandnewmore.com paren van een gezonde mix van ingetogen en opvallende tonen. Zwarte, grijze en witte bases vormen het decor voor respectievelijk oranje, neongroen en levendig blauw contrast. De hedendaagse propositie, geïnspireerd op de ZX-lijn uit de jaren 80, ziet af van gewaagde rode en glinsterende gouden tinten, geïnspireerd door het Ironman-pak van Tony Stark, ten gunste van de bovengenoemde melanges die mogelijk zijn geïnspireerd door de vele opmerkelijke ontwerpen van het door Howard Stark opgerichte bedrijf. Hoewel er zeker door Marvel-personeel geïnformeerde stijlen in de maak zijn, is hun voorganger eenvoudig gestempeld met de naam van het fictieve bedrijf op de laterale middenvoet, direct onder profiel 3-Stripes.


Om mee te gaan met het Adidas Schoenen Heren -paar, zal adidas Originals ook een "Black Gum"-iteratie van de ZX 2K Boost uitbrengen. Dit aanbod van de adidas ZX 2K Boost heeft een bovenwerk van zwart mesh met futuristische TPU-overlays en suède aan de achterkant. Wit verschijnt op de tong en Three Stripe-branding bovenop een White Boost-middenzool en Gum-rubberen buitenzool om het ontwerp af te maken.


Elk van de vier paren heeft een witte Adidas ZX 2K Boost Core Black/Solar Slime middenzool over de hele voet plus Ninja's "Time In"-branding op de buitenste tong en een cartoon-ninja-afbeelding op de binnenste tong. Een gewaagd blauw en wit paar biedt tinten die bekend zijn bij elke Ninja-fan en zorgt ook voor extra flair door middel van een veelkleurig hiellipje plus een grafische afbeelding op de hielbehuizing van de tussenzool. De volgende is een paar dat meerdere tinten geel combineert met zwarte accenten voor een look die deels klaar is voor het spel en deels voor Kill Bill. De voorlaatste stijl is een bubblegumroze met rijke rode accenten bij de hiel en zwarte details. Ten slotte krijgt een eenvoudige witte en zwarte versie wat flair met gele tong- en hieldetails plus roze veters.


Adidas Originals zal zijn ZX 2K Boost-reeks uitbreiden met een paar nieuwe kleuropties, waaronder deze "Grey Gum"-iteratie. Dit aanbod van de adidas ZX 2K Boost heeft een bovenwerk van grijs mesh met futuristische TPU-overlays en suède aan de achterkant. Wit verschijnt op de tong en Three Stripe-branding bovenop een White Boost-middenzool en Gum-rubberen buitenzool om het ontwerp af te maken Ga Hier.


https://www.brandnewmore.com/

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/