Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Adidas Yeezy Boost 380 Mist 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Tue May 11, 2021 8:51 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Adidas Yeezy Boost 380 Mist
Image


Selv efter to år og mange, mange aroundselect.com farver betragtes "Alien" stadig for at være den bedste farve, når det kommer til 380. Nu ser det ud til, at Kanye West vil genoptage den eftertragtede sko med den kommende Yeezy Boost 380 "Alien Blue ", og det er bogstaveligt talt ude af denne verden. Spottet her i den reflekterende version har det fået et par subtile tweaks her og der, og vi kigger til fods!


Når du skubber dit fokus nedenunder, er der en blå Adidas Sko 2021 mellemsål til stede, der ligner "Israfil". Dette er derefter foret med en grå ydersål i gummi, der lægger sidste hånd på det ikoniske design. Som allerede nævnt lanceres adidas Yeezy Boost 380 "Alien Blue" senere på året sammen med en reflekterende version, som vil være betydeligt mere begrænset.


Yeezy-mærket starter 2021 med udgivelsen af ​​en ny 380 opkaldt efter mineralet Yecoraite. Den nye Adidas Yeezy Boost 380 Mist tager signaler fra mineralets farve og har en blanding af hvid, creme og orange nuancer overalt i overdelen og mellemsålen. Silhuetten har PrimeKnit-overdel, plastik, gennemskinnelige paneler og en indkapslet Boost-mellemsål i fuld længde. Minder om ”Pepper” -farve, den øverste er dækket af et digitalt camomønster, der består af lysegrå og cremetråd. Orange hits vises i de laterale gennemskinnelige paneler.


Speciel Gave 380 Yecoraite har et cremefarvet indkapslende skum og en iøjnefaldende orange ydersål - en farvekombination, der aldrig er blevet anvendt på silhuets mellemsål. Dens kombination af creme og orange nuancer skaber en lignende vintage eller forældet effekt set på Yeezy Boost 350 V2 Natural. Et tydeligt svar på streetwear og sneaker-kulturs voksende påskønnelse af gamle sneakers og vintage-tøj.


https://www.aroundselect.com/


Tue May 11, 2021 9:05 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group