Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Nike Air Max 95 Crater Hvid Grå 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Wed Jun 09, 2021 1:18 am
Posts: 3
Reply with quote
Post Nike Air Max 95 Crater Hvid Grå
Image


Dækket af en "Sail / Black / Chile Red / Coconut Milk" farve og en lærred, læder og mesh iconicmore.com konstruktion, tilbyder det nyopkomne par øvre stil med lige nok berøring. Dens gradientprofiloverlejringer og overordnede struktur overskygges imidlertid af det store, robuste snøresystem, der minder om Nike ACG. Snørebånd tager deres standardposition på Air Max-modellen, men ledsages af et tilsyneladende strikket system, der sidder på kanten af ​​den øverste meshdæksel og strækker sig næsten til spidsen af ​​tåen. Under fødderne opretholder ydersålen en overvejende off-white æstetik, men detaljerne på ydersålen har en "Chile Red" kontrast.


Debuterende under 20-årsdagen for Nike Sko Ny Model, Nike fortsætter med at udvide sin Air Max 95 Ultra-linje med denne nye sort / hvide farve. Dette tilbud af Nike Air Max 95 har en sort overdel konstrueret af en blanding af mesh, tekstureret læder og syntetiske tapede paneler med 3M reflekterende detaljer langs siderne og snørebåndene. Hvid dækker branding områder i hele skoen suppleret med en sort sort gummi ydersål.


Der er kun en måned tilbage til påskeferien, og Nike Air Max 95 Crater Hvid Grå vil helt sikkert give os endnu en gang festlige sneakers til at fejre. Et af de par, der kommer ud, er denne Nike Air Max 95, som er vist ovenfor via officielle billeder. Denne Air Max 95 er belagt i en række forskellige pastellfarver overalt i en kombination af ripstop, mesh, læder og ruskind. Det meste af skoen er lavet i en pastellilla sammen med nuancer af lyserød, beige og lysegrå, der løber ned ad sidepanelerne. En lys mintgrøn rammer øjenlågene og mærket med tungen, mens en hvid mellemsål og beige gummi ydersål dækker det hele.


Denne Udgivelses Dato Nike Air Max 95 "Total Orange" er designet i samarbejde med designeren Kim Jones og har en Air Max 360-inspireret perforeret overdel og øjer lavet af et gennemskinneligt, elastisk materiale kaldet Nexkin. Føje til udseendet er de orange pandehår på blonderløkkerne, i Air Max-boblen og i ydersålen.


https://www.iconicmore.com/


Wed Jun 09, 2021 1:28 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group