Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Adidas Supercourt RX Sort Hvid 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Mon May 31, 2021 8:49 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Adidas Supercourt RX Sort Hvid
Image


Supercourt RX er en frisk mode, der hylder adidas 'rige arkiv med tennisdesign. Disse aroundselect.com holder dit look poleret med et monokromatisk farveskema, der ubesværet smelter sammen med skulpturelle sidevægge og en dynamisk split sål. En tungetiket lånt fra adidas 'fortid og perforerede 3-striber perfekt til denne moderne klassiker.


At bryde tradition er som at bryde reglerne; nogle gange føles det bare rigtigt. Adidas Sko 2021 remixer klassiske domstolselementer på en frisk ny måde og tilføjer et arkivtungelogo for at bygge bro over det retro-moderne hul. En læderbygning holder dig komfortabel, mens du ryster status quo op.


Du har en smag for de finere ting. Ligesom Adidas Supercourt RX Sort Hvid læderbundne bøger, rig mahogni og den hvideste hvide ruskind. Disse adidas Supercourt sko er lavet af den ultra-hvid-tonede ruskind. De er en del af en samling, der handler om håndværk og premium detaljer.


Udforsk dualiteten i den moderne verden. Japansk mærke Bevægelseskontrol Bed J.W. Ford bringer frygtløst design til deres nylige samarbejde med adidas. Én del klassisk tennisstil og en del ballet-silhuet, denne version af Supercourt-skoen giver dig mulighed for at omdefinere, hvad det betyder at være ikonisk.


https://www.aroundselect.com/


Mon May 31, 2021 9:24 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group