Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Converse och sätter en ny snu 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Fri Jan 29, 2021 10:20 pm
Posts: 4
Reply with quote
Post Converse och sätter en ny snu
Förra året samarbetade den brittiska sneakerbutiken Offspring med Communicate för sitt Community Throw 70-paket, och nu har duon ännu en gång kombinerat för ett nytt par Chucks. constarskose.com Som förra gången ger samarbetet durante Converse Chuck 70 Hello och Low. Men living room här gången är sneakersna ännu mer ihopkopplade, eftersom de är gjorda av high quality tumbled läder och nubuck och serveras i skilda coola dämpade gråtoner. M?nga originaldetaljer från den första kollektionen visas på båda sneakersna, dock de har också fått en uppdatering.

Förra året presenterade Fly Jam och Converse desprovisto rekonstruerade Chuck 70 cepa Milanos designvecka, och nu har avtrycken kopplats igen för lanseringen av somliga "Red / Sedona Red-colored / Egret". Tidigare k?rester serverades i två signatur Converse-färger, svart eller “Egret. ” Slam Jam converse jack purcell har emellertid tittat på sneaker-märkets arkiv och har infört en vågad nyans audio-video rött till Reconstructed Throw 70, som dominerar dess ovansida.

Sneaker-specialist Offspring har avslöjat sin senaste länk med Converse och sätter en ny snurr på den klassiska Chuck 70-silhuetten. De nya färgvägarna är en markant avvikelse från det senaste samarbetet p? Converse och Offspring, mediterranean sea en lapptäcke-paisley-design som ersätter de dämpade grå färgerna som användes då. Hun olika designerna i förpackningen har en i mörkare färger med träffar we svart, rött, beige & converse chuck taylor all star grå över den övre. För den andra färgen har Offspring valt durante lättare design med skilda paneler i pastellfärger.

Image


Sat Jan 30, 2021 12:15 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group