BobcatFans.com
http://bobcatfans.com/

Nike Air Force 1
http://bobcatfans.com/viewtopic.php?f=36&t=31523
Page 1 of 1

Author:  AldoBennink [ Mon Oct 26, 2020 2:31 am ]
Post subject:  Nike Air Force 1

Hun Nike Air Force 1 heeft een druk 2020 gehad. Van Nike React-dempende iteraties tot talloze aanpasbare opties via het Nike Through You-platform, het ontwerp vehicle Bruce Kilgore blijft fris, zelfs na 38 jaar op de markt. Zoals blijkt uit een passing gelanceerd voorstel in het effen kleur, zijn eenvoudige arrangementen volledig in staat om het model nieuw leven in te blazen. Nike Nederland Sale Gezien de afgelopen maanden in 'Royal' en 'Lucky Green', is de effen kleur van de zool van Swoosh onlangs beland in 'Wolf Grey'. Bovenop de donkere toon zet glad "wit" leer hun toon voor meer grijsschaalaccenten.

Afgelopen januari gaf Mat Williams een preview vehicle vier aankomende 1017 ALYX 9SM x Air Force one High-samenwerkingen tijdens Paris Style Week. De Air Force 1's van Williams zijn gemaakt van eersteklas getrommeld adivinar en zijn gekleed within geheel wit, helemaal zwart, zwart met een witte swoosh en wit Nike Air Force 1 fulfilled een zwarte swoosh, riem en tussenzool. De ontwerper debuteerde deze samenwerkingsmodellen voor het eerst tijdens hun HYPEFEST van 2018 durante sindsdien zijn er gelimiteerde paren opgedoken.

Image

Nike's dubbellaagse Air Force 1, die zichzelf een schaduw oplegt boven het standaardframe, is uitgegroeid tot een van hun meer populaire exclusieve goed voor dames van een merk. Sinds zijn debuut eind 2019 is hun Air Force 1 Shadow vooruitgegaan met talloze kleurstellingen, fulfilled een aantal wilde kleurblokkerende mogelijkheden die worden geboden door de unieke constructie van de schoen. Nike Air Force 1 Shadow Ditgene nieuwste aanbod grijpt terug naar de populaire april-vakantie en de kenmerkende kleuren van Pasen, met het onfeilbare mix van zachte pastelkleuren die de verschillende overlays sieren boven het stevige witte basis.

Nike pas cher volgt op de onlangs uitgebrachte driedubbele witte Military pilot 1 React D or MS / X pass away eerder deze week werd gezien met een bijna driedubbele zwarte iteratie, verkrijgbaar within "Black / Anthracite or Violet Star / Hardly Volt. " Dit nieuwe zwarte aanbod heeft het bovenwerk dat is gemaakt van leer en combineert dit met technische information zoals mesh-panelen op een middenpaneel. Het ton-sur-ton nylon uppers is bedekt met het “antraciet” https://www.nieuwesales.com/nike-air-force-1-react grijs gedrukt Swoosh-logo, dat wegzakt in hun zwarte zool. Nike heeft “AIR” -logo in “antraciet” toegevoegd aan de zool en combineert dit fulfilled “Barely Volt” -details rond het logo.

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/