Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Nike Air Max 98 Metallic Platinum/Purple Agate 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Wed Aug 19, 2020 8:24 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Nike Air Max 98 Metallic Platinum/Purple Agate
Image


Na het Nike Schoenen Blauw aanvinken van meer wild gestileerde decoraties met een met bubbels omwikkeld bovenwerk en het wegscheuren van de buitenkant, kiest het ervoor om te gaan met een thema dat iets meer aan de getemde kant van het spectrum valt voor zijn nieuwste versie. Ontworpen in LX-vorm voor de ideale lady Swoosh-fan, deze aankomende iteratie bevat een mix van zachte en verzadigde tonen. De eerste wordt toegeschreven aan de boterachtige goudpigmenten die aanzienlijker langs de buitenzolen en spatborden zijn geplaatst, en het is veel kleinere doses over de keeloverlays en veterlussen. Naast deze zit een oceanisch blauw dat, hoewel spaarzamer gebruikt, de meest en interessantste gradi├źnten op een stoffige manier in het oog springt naar de voorvoet en enkeloverlapping die zich het dichtst bij de eerste set veters bevindt.


Deze Nike Schoenen Dames Wit, hierboven afgebeeld, heeft een wit bovenwerk met kleine schaarpictogrammen en gestippelde randen onder de biezen die rond de schoen lopen, wat samenvalt met het verwijderbare thema van de schoen. Het wordt ook geleverd met kleine treklipjes met de tekst "Tear Here" om de eerder genoemde kleurrijke laag eronder te onthullen in een mix van blauw, rood, groen, geel en oranje.


De laatste ervaart alleen de Nike Schoenen Running via de overlay van de teenendoos en het bovenste ooglid, terwijl de eerste overal doorzeefd is met bubbels. Hoewel het trypofobie-triggerende patroon geïsoleerd is in een paar gebieden, is het palet "Oracle Aqua" en "Barely Volt" dat niet; "Airmax" -logo op de tong en hiellusjes geven de voorkeur aan de levendige blauwe tint. Elders neemt het Teal-achtige arrangement een groot deel van de zichtbare Air-eenheid beneden over, behalve het lichte vleugje neongroen bij de voorvoet. "Witte" constructie - middenonderlaag, tong, tussenzool, buitenzool - zorgen ervoor dat het Spring-ready kleurenschema nog veel meer opvalt.


Vergelijkbaar met zijn eerdere Nike Air Max 98 Metallic Platinum/Purple Agate teal en volt make-over, houdt deze volgende stijl zijn witte basisstructuur consistent, maar in plaats daarvan luidt het warmere accenten van "Track Red" in, verspreid over verschillende delen van het bovendeel, wat bijna een soort spuitverfeffect biedt als ze verloop naar een bijna zalmroze. Zoals zo weerspiegeld door de bijnaam, komen getextureerde bellen op dezelfde plekken terecht, inclusief de spatborden, teenoverlays en enkels.https://www.topsaleny.com/


Wed Aug 19, 2020 8:40 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group