BobcatFans.com
http://bobcatfans.com/

Kevin Bradley x Nike SB Blazer Low "Heaven" Battle Blue
http://bobcatfans.com/viewtopic.php?f=35&t=29983
Page 1 of 1

Author:  dq8516b3 [ Tue Oct 13, 2020 9:13 pm ]
Post subject:  Kevin Bradley x Nike SB Blazer Low "Heaven" Battle Blue

Image


Nike Blazer Low “Voltage Purple” er en anden runtopsell.com variant af den tidløse klassiker, der passer perfekt til de varme måneder fremover. Med den skarpe, hvide tumlede læderoverdel pryder den fremhævede lilla nuance mærketungerne, læderhælflikerne og swooshes på tværs af sidepanelerne. Endelig er en sejl mellemsål og tyggegummi ydersål øverst på designet.


Tingene holdes rene og enkle med denne nyeste farvekombination af Nike Sko Dame Hvid, da den tidløse silhuet starter med en glat hvid læderkonstruktion, der tæpper størstedelen af ​​den øvre del. Den uberørte hvide overdel opvejes derefter af sort læderdetaljer på Swoosh-tern og hælfanen sammen med mere sort, der rammer tungen. Nedenunder ser vi en sejlgummi mellemsål / ydersål enhed til slut.


Ruskind overlays nær den laterale forfod, ved blonderne og hælen kontrasterer læderets arrangement, men er Kevin Bradley x Nike SB Blazer Low "Heaven" Battle Blue ualmindelige på 70'ers model. Canvas snørebånd, profil Swooshes og rygsøjler bruges dog sjældnere på Blazer Low. Nederste halvdele fortæller meget af denne undervurderede historie, da de består af "Sail" mellemsål og sildben ydersål. Kun branding på tunge pletter og indlægssåler giver afkald på "White" og dens farvetoner til fordel for en "Platinum Tint" finish.


Brandudsalg Nike Blazer Low “Black Croc” er subtil og premiumopdatering af den tidløse silhuet, og det er et stilfuldt par at rocke i de kommende varme måneder. Med en glat hvid læderkonstruktion med matchende snørebånd, tunge branding og gummisål - modelens højdepunkt består af et luksuriøst sort croc-materiale fremtrædende på swooshes og hælfligene. Endelig er modellen toppet med et sæt sorte snørebånd.


https://www.runtopsell.com/

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/