Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 adidas ozweego angel chen 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Sun Oct 11, 2020 8:45 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post adidas ozweego angel chen
Image
Rock een retro-look schoenenftwr.com met futuristisch comfort in de adidas Originals Ozweego. Deze schoen is geïnspireerd op de late jaren 90 en vroege jaren 2000 en pronkt met een bovenwerk van mesh en suède dat zeker de aandacht trekt. Adiprene-technologie is onder de hiel en voorvoet geplaatst voor zachte ondersteuning en schokabsorptie. De voering van textiel biedt extra comfort en een klassiek ontwerp met vetersluiting maakt de look compleet.

Opkomende ontwerper en adidas schoenen dames zwart voormalig Next In Fashion-deelnemer Angel Chen werkt samen met adidas Originals voor een uitgebreide schoenencollectie. Met in totaal acht silhouetten - twee iteraties van elk van de Ozweego, Magmur, Kiellor en Sleek Super - is Chen's capsule geïnspireerd op traditionele Chinese kalligrafie en vechtsporten.

Hoewel elk silhouet op zichzelf al overtuigend is, biedt het duo Ozweegos de meest opvallende stijlen van de collectie - een levendig hommelgeel met adidas ozweego angel chen inktvlekachtige zwarte details, de andere een conglomeraat van kleurrijke accenten op een strakke zwarte basis. Ondertussen is de Magmur uitgebracht in een grillig wit met rode, gele, blauwe en groene pops en een geheel rode stijl die halverwege de jaren 2010 niet zou misstaan.

Verderop gebruikt de Kiellor een primair gekleurd rood, blauw, groen en geel palet plus een koel mengsel van blauwe tinten met een wit gespikkelde tussenzool. Een hybride stijl, het plaatst een nieuw bovenwerk bovenop Datum van publicatie een Falcon-tussenzool en een getande buitenzool. Last but not least is de Sleek Super gekleed in eenvoudig wit en zwart. Hoewel dit duo er misschien eenvoudig uitziet, verbergt het enkele onstuimige details, namelijk het gekleurde merk op de hiel en middenvoet plus regenbooghits onder de dikke doorschijnende tussenzolen / buitenzolen.

https://www.schoenenftwr.com/


Sun Oct 11, 2020 9:03 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group