Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Acquistare Nike Air Max 1 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Wed Jun 10, 2020 8:59 pm
Posts: 7
Reply with quote
Post Acquistare Nike Air Max 1
De status van Tinker Hatfield als de bekendste schoenenontwerper van Acquistare Nike Air Max 1 is goed ingeburgerd en nu onderzoekt het merk Swoosh de inspiratie achter een van zijn beroemdste creaties voor de nieuwe Air Max 1 'Sketch To Shelf'. Met een handgekrabbelde versie van de klassieke "University Red" -kleuren die de AM1 lanceerde - de allereerste schoen met zichtbare luchtdemping - in 1987, bieden deze "Sketch To Shelf" -make-ups een eenvoudige witte mesh-basis, maar roep vervolgens gekrabbelde penseelstreken aan om kleur te geven.

Image

De speciale in-line Nike Air Max 1 Svendita releases van juli gaan helemaal over het proces achter het product, en een van de paren die knikt naar de gedachtegang van Tinker Hatfield bij het ontwerpen van het nu iconische silhouet is het 'Tinker Schematic' in het zwart. Bijna volledig gekleed in een grimmig zwart nubuck, heeft het bovenwerk van de schoen een overvloed aan witte details, variƫrend van met de hand gekrabbelde ontwerpnotities op elk individueel stuk en paneel tot krijtstreepachtige biezen op de kraag.

Hoewel Air Max Day sindsdien is gekomen en verdwenen, lijkt de line-up nog steeds op hetzelfde niveau te vieren, met nieuwe kleurstellingen van over de hele selectie die de afgelopen weken bijna volledig zijn aangekomen. Nike Air Max 1 Prezzi Bassi En na een hoop energieke Air Max 95's, is Nike klaar om zich voor te bereiden op de terugkeer van de Air Max 1 uit de "Powerwall" -collectie uit 2005, waarvan de iconische "Lemonade" -tonen een toegift krijgen op het moderne podium. Kort daarna werd er een "Pine Green" -alternatief onthuld en deze werpt vandaag weer licht op een ander: een levendige "Pink Lemonade".

Scarpe de Nike Air Max 1 Het paar is klaar om het trio af te ronden op Vakantie 2020 en het paar neemt alle opmerkelijke accenten van het origineel over. Afgezien van enkele opvallende kleurverschillen - zoals het vol palet Atmosphere lijkt te markeren met donkerrode veters - is de compositie in wezen identiek aan het origineel met all-over print en zo.

City-packs zijn niets nieuws in de wereld van de sneakercultuur, maar de afgelopen maanden heeft geen enkel merk er zoveel uitgebracht als Nike, waardoor zowel de Air Jordan 1 Mid als de Nike Air Max 1 Uomo/Donne op de wereld zijn losgelaten. Nu is de afdruk opnieuw tickets aan het boeken, eerst een Air Max 1 met Londense thematiek onthullend en nu een samenvallend Amsterdams eerbetoon dat effectief fungeert als het bovengenoemde tonale tegenovergestelde.

www.ultrabshop.com


Thu Jun 11, 2020 1:37 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group