Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Nike React Element 87 Sail Light Bone 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Wed Mar 24, 2021 8:15 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Nike React Element 87 Sail Light Bone
Image


Den mest slående funktion på denne sneaker findes på hælen - den fremspringende hæltæller. Udover at iconicmore.com fungere som hælklip for øget stabilitet, tilføjer hæltælleren snedkerne et kantigere, futuristisk touch. Sæt disse designelementer sammen med det organiske mønster på ydersålen og flerlagsoverdelen, du har en sneaker, der hører hjemme i fremtiden, men som er inspireret af fortiden.


Visionen er en direkte nikkelse til både Nike Sko 2021 bare med en mere robust og holdbar konstruktion til den aktuelle sæson. Der sker også masser af lagdeling med Nike React Vision, da silhuetten har flere paneler på blonderørene for at spejle den lagdelte hæl og mellemsålen. Nikes konstruerede mesh vender også tilbage, hjulpet af en indvendig foring af neopren for en åndbar, men beskyttet mikroperforeret æstetik.


En nylig optagelse i Nike React Element 87 Sail Light Bone konceptuelle D / MS / X-undermærke, React Vision, er en dristig, teknisk livsstilssilhuet, der nu dukker op i en forfriskende "Desert Oasis" -farve. Med en moniker og toner inspireret af den håbefulde mirage af en oase i de uendelige vidder af de ufrugtbare badlands giver "Desert Oasis" et unægteligt passende look: React Vision blev oprindeligt konceptualiseret omkring drømme og mytiske væsner.


Baser kan dog prale af en pulserende Speciel Gave “Orange”, der også vises i hele øjnene, krave, sokforing og ydersålsforstærkning i områder med høj slid. For at undgå, at paletten minder for meget om Halloween, bliver hits af "Fuchsia", "Olive" og "Grey" sammen med mixet over halsen og hælen, hvor den sidstnævnte nuance overtager silhuetets signaturfremspringende hælklip. Under fødderne er reaktionsdæmpningen efterladt "Hvid."


https://www.iconicmore.com/


Wed Mar 24, 2021 8:37 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group