Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Adidas NMD R1 Goedkoop 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Mon Feb 01, 2021 3:48 am
Posts: 9
Reply with quote
Post Adidas NMD R1 Goedkoop
Adidas NMD R1 Goedkoop
Image

De Adidas NMD R1 Dames heeft zich aangesloten bij de Boost-festiviteiten met een paar, gedenkwaardige releases, maar deze week is het echte coming out-feest van de NMD. In totaal zullen 13 paar in de winkelrekken liggen, variërend van een nieuwe exclusieve adidas Originals NMD-collectie voor dames tot een volledige reeks van talloze iteraties van de adidas NMD R1. Premium suède builds zijn in de mix, samen met een meer traditioneel aanbod van mesh en neopreen.

De nieuwe kleurstellingen voor de veel gehypte Adidas NMD R1 Heren beginnen steeds gestaag binnen te rollen, nu we een nieuwe look voor het populaire nieuwe silhouet in het oog krijgen. In navolging van de eerste Primeknit-colorway in zwart en wit, heeft deze een vergelijkbare camouflageachtige look, maar met geel in de mix voor het geweven bovenwerk. Als je de eerste twee kleurstellingen hebt gemist of als je je adidas NMD R1-collectie gewoon wilt laten groeien, houd er dan rekening mee dat de nieuwe gele versie op 20 februari in Europa zal verschijnen, en blijf op de hoogte voor alle Amerikaanse release-informatie.

Debuteerde gisteravond in New York City en klaar om deze zaterdag op de markt te komen in de lanceringscolourway, krijgt de gloednieuwe Adidas NMD R1 Sale vandaag een speciale vroege release in zijn premium adidas Consortium-versie. Uitgerust met een stijlvol zwart bovenwerk met reflecterende 3M-accenten, is de ultra premium versie van de Adidas NMD R1 Goedkoop vandaag verkrijgbaar bij adidas Consortium retailers over de hele wereld.


Mon Feb 01, 2021 4:30 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group