Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Adidas Y-3 Pas Cher 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Mon Nov 16, 2020 12:34 am
Posts: 16
Reply with quote
Post Adidas Y-3 Pas Cher
Adidas Y-3 Pas Cher
Image

Bij nader inzien heeft deze Adidas Y-3 Homme een geheel wit mesh bovenwerk gecombineerd met leren overlays aan elke kant van de schoen. Het gestroomlijnde ontwerp draagt ​​de naam van Yamamoto aan de zijkant en het Adidas Y-3 Soldes op de hielomslag. Een zwart geweven tonglabel en een set gespikkelde touwveters maken de look compleet.

Het nieuwste model illustreert de futuristische look van het label en is een eerbetoon aan klassieke Japanse artefacten. 'Kusari' komt van het Japanse postpantser dat door samoerais wordt gebruikt - en inspireert de constructie met het gebruik van mesh door het hele bovenwerk, evenals ingewikkeld touwwerk langs de eyestay. Adidas Y-3 Femme integreert new age-technologie met de vintage-esthetiek door een full-boost middenzool te implementeren. Inscriptie op de tong geeft dit model een kenmerkende touch.

Deze Adidas Y-3 Pas Cher Harigane heeft mesh over het bovenwerk terwijl wit en mintgroen op de tussenzool terechtkomen. Op het bovenwerk is meestal zwart, terwijl de buitenzool een haaientand-ontwerp heeft. De look is afgewerkt met een met de hand gestikt Three Stripes-logo op de tong en Yohji Yamamoto-branding bij de hiel net boven de tussenzool.


Mon Nov 16, 2020 2:13 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group