Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Vans Anaheim Factory Sid Dx Rood/Wit 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Fri Feb 05, 2021 9:03 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Vans Anaheim Factory Sid Dx Rood/Wit
Image


Het verleden in de toekomst brengen en startkorting.com opnieuw identificeren als een essentieel merk dat zijn invloed uitstrekt van sport tot muziek en kunst. Dit specifieke model is gebaseerd op het klassiek ogende "Sid" -silhouet. Het heeft een suède bovenwerk, een wafelzool en het allround retro Vans-logo op de zijpanelen.


De begeleidende Vans Schoenen Heren springt dan een paar jaar vooruit om Malibu te eren, een lp waarvan de visueel-zware kunststijl de basis legt voor het donkere maar grillige ontwerp van het model. Zwarte chenille wordt aangebracht over de hele witte basis van de onderlaag, kromgetrokken en gevormd tot verschillende vormen voor wat in feite een minimale interpretatie is. De Flying V van Vans wordt vervolgens aan beide kanten geborduurd met felgroene draad.


De Vans Anaheim Factory Sid Dx Rood/Wit begint met een bovenwerk van zwart suède dat vervolgens in contrast staat met de witte accenten op de veters, voering, stiksels en het iconische flying-V-logo. Deze iteratie van het model is een eerbetoon aan de eerste Vans-fabriek in Anaheim, Californië, doordat het is uitgerust met retro-details zoals de katoenen veters en gestreepte zijwanden.


Nu voor het oprapen, hier is een goede blik op de Vans UA OG Sid DX in zwart en wit. Onderdeel van een Nu Kopen Vans Vault OG-collectie geïnspireerd op originele Vans-modellen uit de vroege jaren 70 tot 80, deze versie van het model is gebaseerd op de klassiek ogende "Sid" -silhouet. Het heeft een bovenwerk van zwart suède, een wafelzool en het allround retro Vans-logo op de zijpanelen.


https://www.startkorting.com/


Fri Feb 05, 2021 9:25 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group