Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 nike skor 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Sat Jun 27, 2020 10:01 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post nike skor
ÿþ Så kanske finns det nike skor fortfarande hopp för frisläppandet av "Red October 3's. Air Jordan 1's kommer att finnas tillgängliga via Nike, 28 juni 8 AM EDT / 5AM PDT. Officiella bilder av Air Jordan 1 Retro High OG Gym Red har landat, och Det är bekräftat att det släpps även i GS-storlek. Sportläderöverdelar, vit används främst på sidorna och tåboxen, följt av svarta överlägg och på tungorna. Valpar av rött för Swooshes, ankelområdet och Nike Air-märkta tungetiketter , kompenseras snyggt av en segel mellansula och svart yttersula i gummi för att få bort stilen.

Denna helt nya färgväg av Jordan 1 väljer lite av en tonal finish eftersom majoriteten av de övre är klädda i en Hyper Royal Blue läderfinish. Samma nyans finns på snören, foder, nylon tungan och yttersula. Att bryta upp tonal-utseendet är användningen av Sail noterat på mellansula, Swoosh, nike skor dam Wings och Nike Air-märket på tungan. Colorway firar 30-årsjubileet för Spike Lees 1998 "He Got Game" -film med Ray Allen, och färgerna som används är ett nick till Jesus Shuttlesworth Lincoln High School.

Alla tre alternativen har duk på tå och sidopaneler som kompenseras av läder på överlägg. nike skor herr Unika detaljer om skon kan hittas på dukpanelen genom att skriva ut överallt. Vintage Coral kommer att släppa i Europa, Mellanöstern och Afrika. Denna Air Jordan 1 är konstruerad av en övre läder i Sail, Obsidian och University Blue. Först börjar vi med Sail på sidopanelerna och tån, med Obsidian sedan placerade på överlägg, fotled och Swoosh-logotypen. Slutligen har vi University Blue på hälpartiet av skon såväl som på Nike Air-märket på tungan. En segel mellansula och obsidian gummi yttersula lock från utseendet.

Det kommer aldrig att vara brist på Air Jordan 1 och det nike fotbollsskor introduceras nu i ett snyggt tema Air Jordan 1 Retro High OG Origin Story (Into the Spider-Verse). Modellen har ett Chicago-inspirerat tema med nyanser av vitt, svart och rött genomgående, och har en prickig texturerad detalj för röd läderpanel med sin vita tumlade läderunderlag. Slutligen kompletterar Nike Air-märket på tungorna, vinglogotypen på vristarna och en iskristall yttersula designen.

Även om Air Jordan 1 Retro High OG RE2PECT verkar vara klädd i ett enkelt svartvitt färgschema, finns det mycket mer i denna sneaker än vad som möter ögat. Som du kan se av de medföljande bilderna är de svarta panelerna på läderens övre utförda på 3M reflekterande sätt. Så när blixt träffar skon, avslöjas inspirerande och motiverande ord som "FOKUS", "LEAD", "RE2PECT", "PASSION", "DISCIPLINE" och "FEARLESS". Dessutom får skon en extra känsla genom Jumpman RE2PECT-varumärket på sulorna och det ikoniska Nike Air-märket på tungan.

Inspirerad av Michael Jordans garderob under sitt anropstal för Rookie of the Year har denna Air Jordan 1 en färgkombination av off-white, Gold Harvest och Black i hela den övre som är konstruerad av läder och mocka. De bästa delarna av skon nike skor barn är insidan av vingflikarna, en som lyder "" Denna utmärkelse är trevlig, men jag tycker bara att det är väldigt viktigt för varje individ att gå ut och bidra till sitt team. "- MJ. Och andra har "1984-85, ROY, 2313 poäng och 28,2 ppg. En vit tunga, rött Nike Air-märke, svarta snören, vit mellansula och svart yttersula av svart gummi kompletterar utseendet. Genom att hämta Michael Jordan's garderob under sitt tal för Rookie of the Year, har denna Air Jordan 1 en färgkombination av off-white, guld Skörda och svart i Image hela den övre som är konstruerad av läder och mocka.


Sat Jun 27, 2020 10:15 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group