Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 adidas sneakers 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Fri Mar 01, 2019 12:16 am
Posts: 3
Reply with quote
Post adidas sneakers
ÿþYu Lei berättar för reportern adidas originals att enligt läkares introduktion och den inledande diagnosen är härdningshastigheten för Zheng Pings sjukdom mer än sextio procent och behandlingskostnaden är cirka 400 tusen yuan. Med hjälp av så många löpare behandlas Zheng Ping nu på ett vanligt sjukhus i Xiamen-staden. Eftersom det är svårt att cobble tillsammans kostnaden för behandling, frågar Xiamen löpare om hjälp från andra löpare i landet via internet. Omkring tio dagar efter att ha skickat det här meddelandet kommer så många löpare i åtta städer till hjälp. Idag går löpare från åtta städer, däribland Dalian, Peking, Shanghai, Xiamen, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu och Yantai, pengar genom att springa.

För att hjälpa sina föräldrar att höja sina yngre bröder och systrar arbetade hon i Xiamen ensam när hon var sexton år gammal. Att delta i Xiamen deltidsarbetande lag efter jobbet, kör Zheng Ping 42. 195 km marathon på tre och en halvtimme och denna poäng gör sin rang i topp 100 bland alla kvinnliga idrottare i Kina. Zheng Ping är lång, snäll, entusiasm, hjälpsam och lättgående. I slutet av förra året var Zheng Pings ben adidas gazelle svullnad och smärtsamt liksom hennes hals. Hon väljer att bära smärtan och fortsätter att arbeta eftersom hon får låg lön per månad. Hon gick till sjukhuset för att göra en grundlig undersökning för första gången som hjälptes av Xiamen-löpare i början av april i år, men hon diagnostiserades med akut leukemi.

Yu Lei berättar för reportern att enligt läkares introduktion och den adidas stan smith inledande diagnosen är härdningshastigheten för Zheng Pings sjukdom mer än sextio procent och behandlingskostnaden är cirka 400 tusen yuan. Med hjälp av så många löpare behandlas Zheng Ping nu på ett vanligt sjukhus i Xiamen-staden. Eftersom det är svårt att få kostnaden för behandling omedelbart, går Xiamen löpare till internet för hjälp från andra löpare i Kina. Omkring tio dagar efter att ha skickat det här meddelandet kommer så många löpare i åtta städer till hjälp. Idag går löpare i åtta städer som inkluderar Dalian, Peking, Shanghai, Xiamen, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu och Yantai, som driver insamlingsaktiviteter genom att springa.

Igår finns det cirka en tusen löpare som har en löpande insamlingsaktivitet för Zheng Ping i åtta städer, inklusive Dalian. Klockan 9 på adidas nmd r1 morgonen såg reportern i Fu Jia Zhuang att flera personer redan har börjat sälja varor för välgörenhet och donera till Zheng Ping. Yu Lei är den person som innehar denna donationsaktivitet såväl som säljer sin jubileumsmedalj av cross-country-run-spel för välgörenhet. Yu Lei berättade för reportern att han var så rörd att han bestämde sig för att hjälpa Zheng Ping när han kände hennes historia på dator och från löpare i Xiamen för omkring tio dagar sedan. Enligt vad Yu Lei sa, 22 år, kommer Zheng Ping från en avlägsen landsbygd i Zunyi City, Guizhou-provinsen.

Det sägs att född i en fattig familj, Zheng Ping älskar marathons sport så mycket och när nyheten om vars sjukdom sprids, sympatiserar många löpare runt om i landet. Igår finns det tusentals löpare från åtta städer, inklusive Dalian, en löpande insamlingsaktivitet för Zheng Ping. Klockan 9 på morgonen såg reportern i Fu Jia Zhuang att flera personer redan har börjat sälja varor för välgörenhet och donera till Zheng Ping. Yu Lei är den person som innehar denna donationsaktivitet såväl som säljer sin jubileumsmedalj av cross-country-run-spel för välgörenhet. Yu Lei berättade för reportern att för tio dagar sedan när han visste vad som hände med Zheng Ping från internet och Xiamen-löpare, blev han väldigt rörd så att han bestämde sig för att hjälpa henne.

Enligt vad Yu Lei sa, 22 år, kommer Zheng Ping från en avlägsen landsbygd i Zunyi City, Guizhou-provinsen. För att hjälpa sina föräldrar att höja sina yngre bröder och systrar arbetade hon i Xiamen ensam när hon var sexton år gammal. Zheng Ping förenar Xiamen deltidsarbete efter arbetet adidas sneakers och hon slutar 42. 195 km marathon på tre timmar och 30 minuter vilket kommer att göra sin rang i topp 100 bland alla kvinnliga idrottare i Kina. I andra sinne är Zheng Ping lång, snäll, passionerad, hjälpsam och lättgående. I slutet av förra året var Zheng Pings ben svullnad och smärtsamt liksom hennes hals. Hon väljer att bära smärtan och fortsätter att arbeta eftersom hon får låg lön per månad. Hon gick till sjukhuset för att göra en grundlig undersökning för första gången som hjälptes av Xiamen-löpare i början Image av april i år, men hon diagnostiserades med akut leukemi.


Fri Mar 01, 2019 12:30 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group